Bra spillsider

Man behøver aldri ha det kjedelig i dagens verden. Datamaskiner er å finne i ethvert hjem og internett har aldri vært så raskt som det er nå. Om man merker at kjedsomheten vokser, er det bare å skru på PC-en og søke seg frem til noen morsomme spill som løfter på humøret og får hjertet til å pumpe.

Blant nordmenn er 123Spill en historisk favoritt – dette er en av de første stedene på nettet som ble laget av nordmenn, for nordmenn. Her finner du massevis av underholdende spill i alle varianter. Man slipper å laste ned noe som helst i tillegg – her er det bare å trykke i vei og spille rett i nettleseren.

Elder Scrolls er ett av verdens mest populære nettspill, her får du ta på deg en valgfri rolle og utforske en gigantisk verden sammen med millioner av andre spillere.

Så har man selvsagt sider som Unibet, der du finner hundrevis av heftige flashspill i mange varianter. På Betsafe kan man i tillegg velge om man vil spille på liksom, eller med ekte penger. Spilleautomater, hesteveddeløp og masse annet snask er absolutt verdt å prøve ut.

Vil man sjekke ut andre morsomme flashspill kan King være et kult nettsted å besøke. Her har de også hundrevis av spill i alle farger – dog er det umulig å vinne penger på King, så pass deg og ikke bruk opp lønna!

De aller fleste av oss har jo Facebook, men de færreste har oppdaget de kule spillene man kan finne på det sosiale nettverket. Her har du City of Wonders og mange, mange andre man kan koble opp mot profilen sin og spille uansett hvor man er, så lenge man har tilgang til en datamaskin og internett. Det er bare å finne sin favoritt og kose seg med latter og smil så fort man ikke har noe annet å gjøre. Perfekt for triste regndager som vi har så altfor mange av her i Norge!