Om Sol.no

Sol.no er en av de eldre sidene her til lands. Ordtaket deres er «Vi samler nyhetene for deg!» og dette summerer veldig godt hva denne siden gjør. Om du vil ha siste nyheter lokalt, eller utenriks så kan du regne med at du finner det her.

Sol.no er ikke bare en nyhetswebside dog. Siden de startet opp den 1. januar helt tilbake i 1997 så har de virkelig utvidet tilbudet sitt og har noe på dems nettside som kan friste enhver, uansett hva en måtte være på utkikk etter. SOL er faktisk en forkortelse for det selskapet egentlig heter, nemlig Scandinavia Online, foretaket er norskt og ble etablert gjennom en fusjon av to eksisterende online nettsider, nemlig Schibsted Nett og Telenor Online.

Nå eies derimot selskapet av Eniro AS og Aller Media AS, det sistnevnte eier blant annet også Dagbladet, Autofil, Gatebil og Se og Hør bladene.

Nå så har Sol.no kommet opp i hele 350 000 ulike brukere hver eneste dag og ligger faktisk akkurat nå som nummer syv på topp listen til TNS Metrix, med andre ord så er Sol.no blitt til en av Norges topp 10 av største nettsteder.

Som nevnt tidligere så har Sol.no mange ulike tjenester og tilbud å by på, det er jo først og fremst en nyhetsside for alt av nyheter innen ulike interesser, men har også tjenester som SOL Barn & Ung, SOL Guru, Meld.no og også Kremtoppen. Det aller nyeste tilskuddet til Sol.no er søkefunksjonen Kvasir som de kjøpte i begynnelsen av 2013.

Så om det er ønskelig å følge OL 2014 i Sotsji hver dag og få med seg alt av resultater og ulike hendelser eller om det er mer underholdningsnyheter en er ute etter. Kanskje om sin favoritt kjendis, eller om den aller siste filmen på topp 10 listen eller hotteste tv- serien så kan en garantert finne alt dette på Sol.no.